Betalkort utan Årsavgift

marginalen classic utan årsavgiftDe allra flesta kontokort, betalkort eller kreditkort har en årsavgift som innehavaren till kortet måste betala varje år. Det är helt enkelt en grundavgift som du får betala för att få tillgång till kortet och alla de förmåner som kortet kanske ger.

Vill man ha ett betalkort utan årsavgift så finns det faktiskt ett kort som sticker ut, nämligen Marginalen Classic.

Som du kan läsa om i recensionen som vi skrivit om marginalen classic kortet här på betalkorten.se, så är det alltså ett av få betalkort som du inte behöver betala en årlig avgift för.

 

Ingen årsavgift spar pengar

För dig som kanske inte handlar så mycket på ditt kort varje år så kan det här korta vara utmärkt för dig. Vanligtvis är årsavgiften på några hundralappar, vilket ändå är lite pengar för någon som inte handlar jätte ofta på kortet.

Kikar man på Marginalens lite lyxigare kort, Marginalen Gold betalkortet så är den årliga avgiften där 195 kronor, något du alltså slipper på Classic kortet.

Några andra förmåner som just detta classic kort har är att du erhåller en sparränta på hela 2% på insatt kapital. Det innebär att du får denna ränta på de pengar du sätter in på kontot som är kopplat till kortet. Jämför man med vanliga sparkonton hos storbankerna så är 2% sparränta väldigt bra. Vanligtvis kanske du erhåller runt 1% om ens det.

Något du också erhåller om du skaffar Marginalen Classic är upp till 54 dagars räntefri kredit, ifall du väljer att utnyttja krediten. Mer om detta kan du läsa på Marginalens hemsida.

 

Varför skaffa Marginalen Classic

Vad finns det då för anledningar till att skaffa detta kort jämför med några andra.

För att nämna några anledningar så är det just att:

 

  • Du slipper betala årsavgift
  • Du erhåller 2% i sparränta
  • Upp till 54 dagars räntefri kredit

 

Detta är förmodligen de främsta fördelarna med detta kort.

 

Läs mer och ansök om ett Marginalen Classic här.