Få Dubbel Bonus med rätt Betalkort

dubbel bonus med betalkortEn av fördelarna med att betala med ett betalkort eller kreditkort är att många av dessa kort ger olika former av bonusar.

För att ta några exempel så ger remember more kortet 1% i bonus på alla köp du gör med kortet. Du kan sedan få tillbaka upp till 1% av summan på din kortkonto och köpa andra saker för. En väldigt förmånlig bonus.

Ett annat exempel är ICA Bankkort plus där du får bonus varje gång du handlar i en ICA butik. Du får här även bonus på alla andra köp du gör. Du kan sedan få extra rabatter och erbjudanden när du handlar mat hos ICA, beroende på hur mycket och vad du handlat på ditt kort.


 

Hur du kan få Dubbel Bonus

Vad är det då vi pratar om när vi säger att du kan få dubbel bonus med vissa betal- och kreditkort?

Jo nämligen att många butiker har egna kundkort som du kan dra varje gång du gör ett köp i deras butik. För att ta några exempel så använder Åhlens, Intersport och Stadium dessa system. Så oavsett om du sedan betalar kontant så kan du dra ditt kundkort och få bonus på ditt köp registrerat.

Om du då dessutom har ett betalkort som exempelvis remember more kortet som du betalar med efter att du dragit ditt kundkort så får du ju dubbel bonus! Dels får du bonusen som är förknippad med kundkortet och dessutom får du bonusen som remember more kortet ger varje gång du betalar med kortet!

Poängen med detta är ju att du hur som helst skulle betalat det du köper i vilket fall. Genom att du sedan har ett betalkort som ger bonus på varje köp och samtidigt drar ditt kundkort om butiken erbjuder detta så får du ju ut maximalt på ditt köp, utan att det kostar något extra.

Om du räknar på hur mycket pengar du lägger på olika varor så som sportartiklar, mat och bensin varje år så kan de vara väldigt förmånlig bonus du får om du ser till att använda kundkorten när det är möjligt samt betalar med ett kort som ger bonus på alla köp.

Detta är lite av vår vision med Betalkorten.se, att du ska hitta ett kort som ger dig förmåner och bonusar som passar just dig. Då du säkert betalar mycket med ett kort idag så ska du se till att betala med ett kort som faktiskt ger mer när du betalar med det, utan att det behöver vara dyrare årsavgift.