Facebook Twitter
Hem Jämför Bensinkort

Jämför Bensinkort

På den är sidan har vi försökt samla enbart bensinkort som du kan jämföra. Med bensinkort eller tankkort som många kallar det, menar vi kort som ges ut av bensinmackarna. Här kan du jämföra några av marknadens bensinkort och se vad som skiljer dessa åt.OKQ8 VISAVolvokortShell MasterCardPreem Privatkort
OKQ8 VISAVolvokortShell MasterCardPreem Privatkort
jämför olika bensinkortjämför tankkort
UtgivareOKQ8VolvofinansShellPreem
Årsavgift0 kr0 kr0 kr0 kr


Utvalda Förmåner

5-15 öre rabatt/l
1% Bonus på köp
0.5% Sparränta

10 öre rabatt/l
Bonus på köp
Reseförsäkring ingår

15 öre rabatt/l
1% Bonus på köp
Reseförsäkring ingår

5-15 öre rabatt/l
Olika Erbjudanden
Sparränta

VISA

MasterCard

Kreditgränser500 - 50 000 kr5 000 - 50 000 kr5 000 - 100 000 kr2 000 - 15 000 kr
Rörlig ränta14.00 %17.40 %18.40 %14.45 %Bensinkorts fördelar

Vad finns det för fördelar med att ha ett bensinkort jämfört med ett vanligt betalkort? Det är faktiskt så att flera bensinkort är väldigt förmånliga.

Som du kan se i jämförelsetabellen så betalar du ingen årsavgift för någon av korten vi jämför. Tittar du på flera av storbankernas kort idag, kan de ta flera hundralappar för kort som kanske inte ens ger någon bonus.

Den andra stora fördelen med att skaffa ett bensinkort är att du får rabatt på drivmedel hos den mack du skaffar kortet via. Shellkortet ger dig till exempel rabatt när du tankar på Shell mackarna.

En tredje sak som gör att några av dessa kort sticker ut lite är att vissa ger väldigt bra sparränta på pengar du sätter in i förväg. Jämför du med räntan du får hos din vanliga bank så är räntan på några av dessa kort betydligt bättre.

Vi hoppas du får användning för vår jämförelse. Vi reserverar oss för eventuella fel eller saker som ändrats utom vår vetskap. Kom ihåg att det alltid är informationen på respektive kortutgivare sida som gäller. Vid oklarheter bör du kontakta kortutgivaren.