Lansering av Betalkorten.se

Då var det äntligen dags att lansera Betalkorten.se. Syftet med den här sidan är inte helt oväntat att kunna jämföra olika betalkort samt kreditkort som finns på marknaden idag. Vi jobbar även på att skriva olika artiklar som du på ett eller annat sätt kan ha användning för och som rör bankkort.

 

Kort om vår jämförelse

Observera att vi inte tagit med alla betalkort som finns på marknaden idag. Utan istället har vi valt ut några av de populära korten. Vi kommer framöver skriva fler recensioner och därmed ta med fler kort i jämförelsen.

Vill du veta mer om andra kort som finns på marknaden så hittar du ofta enkelt information på respektive kortutgivares sida. En sökning på Google brukar ofta göra susen.

 

Kort om informationen på sidan

Vi försöker vara så noggranna som möjligt när vi skriver både recensioner, artiklar och all text som finns på den här webbplatsen. Men ibland blir det fel då vi kanske missar något, information ändras efter vi skrivit om det, vi missuppfattar något och så vidare. Därför ska all information på denna sida ses som studie-text, det vill säga inte fakta. Du ansvarar själv för att undersöka så att informationen du läser är korrekt och stämmer överens med kortutgivarnas information.

Om någon information skulle vara annorlunda mot den som du hittar på kortutgivarnas sidor, så är det alltid deras sidor som gäller. Är du osäker får du gärna kontakta oss, eller höra direkt med respektive kortutgivare.

 

Hör av dig om du undrar något

Om du har frågor, funderingar eller bara vill veta något som är relaterat till vår sida, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Enklast gör du detta via kontaktsidan där du hittar ett formulär direkt på den sidan. Vi försöker alltid svara så snabbt det bara går.

Vi hoppas att du ska gilla vår sida och förhoppningsvis får användning för informationen.