Marginalen Classic

ica bankkort plus

  ica bankkort plus

Marginalen Classic är ett väldigt praktiskt betalkort dit du kan koppla en kredit på upp till 60 000 kronor. Marginalen erbjuder idag en rad olika betal- och kreditkort som kan skräddarsys beroende på hur dina köpvanor och din livsstil ser ut.

 

2% i sparränta
Ingen årsavgift
Upp till 54 dagars räntefri kredit

Observera att Marginalen inte längre ger ut sitt Classic kort. Istället erbjuder de andra förmånliga kort så som Traveler och Gold.

Så fungerar Marginalen Classic

Marginalen classic är som sagt ett betalkort där du kan koppla kredit till kortet. Just detta kort sticker ut från mängden med en rad fördelar. Du betalar exempelvis ingen årsavgift eller uppläggningsavgift, något som annars är vanligt förekommande i branschen. Detta sparar dig ett par hundralappar om året.

Väljer du att betala hela fakturan som kommer på de köp du gjort, inom ramarna för räntefri kredit (är idag upp till 54 dagars räntefri kredit) innebär det att du inte betalar någon ränta på beloppet du handlat för. Med andra ord fungerar kortet då som ett vanligt betalkort.

Väljer du att skjuta upp delar eller hela beloppet är det en årsränta på 16,9%, vilket är den rörliga räntan.

Du kan med Marginalen Classic betalkort alltså koppla en kredit på upp till 60 000 kronor, vilket är mer än väl för många. Kortet accepteras på alla ställen där vanliga VISA kort fungerar, vilket med andra ord är på väldigt många ställen idag.

Fler än 24 miljoner inköpsställen världen över, accepterar idag VISA kort att betala med. Med andra ord kommer detta inte vara ett problem för dig som väljer att skaffa ett Marginalen classic kort.

 

Förmåner och Bonusar

Betalkortet Marginalen Classic kommer med en rad fördelaktigheter för dig som kund.

Huvudpunkten är förmodligen att du får en sparränta på hela 2%, vilket gör det väldigt fördelaktigt att sätta in pengar på ditt Marginalen Classic.

Som sagt så betalar du ingen årsavgift eller uppläggningsavgift. Detta kommer säkerligen spara dig ett par hundralappar per år.
marginalen classic betalkort

Fakta Marginalen Classic Visa

  • Ingen årsavgift eller uppläggningsavgift. Man betalar endast en administrativ avgift om 25 kronor.
  • Hela 2% tillgodoränta på insatta medel.
  • Upp till 54 dagars räntefri kredit.
  • Kreditutrymme upp till 60 000 kronor.