Facebook Twitter
Hem Betalkort Marginalen Traveller
formats

Marginalen Traveller

marginalen traveller

  ansök om marginalen traveller

Gillar du att resa, se nya platser och upptäcka världen? I så fall kan Marginalen Traveller vara ett kort som passar dig!

 

Resebonus på alla dina köp
betalkort marginalen travellerReseförsäkring ingår
Byt poäng mot resor

 

 

Det här kortet är framtaget och anpassat för dig som gillar att resa. Den stora fördelen med detta kort jämfört med deras kort Classic och Gold, är att du här får poäng för dina inköp på kortet, som sedan kan bytas mot resor.

 

Så fungerar Marginalen Traveller

Marginalen Traveller är ett kombinerat betal- och kreditkort, där du alltså själv väljer hur du vill använda kortet.

Många gånger vill man betala alla inköp direkt när fakturan kommer och därmed undvika att betala ränta på beloppet. Traveller fungerar alltså då som ett vanligt betalkort.

Om du någon månad vill skjuta upp hela eller delar av beloppet som kommer på fakturan går även det bra. Då betalar du ju däremot ränta på det belopp du väljer att skjuta upp.

För det här kortet betalar du en årsavgift på 375 kronor. Möjligheten att koppla extra kort till kontot går även det, något som för närvarande kostar 50 kronor per extra kort och år. Väldigt smidigt om ni är två som vill handla mot samma konto.

Det har länge varit fördelaktigt att betala sina resor med hjälp av ett VISA kort just för att avbeställningsskydd många gånger ingår. Betalar du resan med ett Marginalen Traveller så är fördelarna ännu fler då bland annat extra reseförsäkring ingår, något du kan läsa om lite längre ner.

Kom ihåg att ju fler av dina vardagliga köp du kan göra på ett och samma kort, desto förmånligare är det oftast. Om vi tar Marginalen Traveller så får du alltså fler bonus poäng som sedan kan bytas mot resor, ifall du handlar mat, bensin och andra vardagliga saker på detta kort.

Är ni fler som handlar kan ni alltså skaffa ett extrakort som är kopplat till samma konto och därmed summera bonuspoängen från allas köp.

 

Förmåner och bonusar

Även om årsavgiften för Traveller kortet är något högre än Marginalens andra kort, väger förmånerna betydligt tyngre för den som gillar att resa, då kortet är laddat med en rad fördelar. Här listar vi några av dessa.

Alla inköp ger poäng som kan bytas mot resor. Du erhåller ett bonuspoäng för var sjunde krona som du handlar för på kortet.

Poängen kan sedan bytas mot resor som man erbjuder till en mängd resmål över hela världen. Det finns möjlighet att resa med både flyg, båt och tåg beroende på vart du vill resa. Detta då Marginalen inte är knutet till något specifikt resebolag.

Väljer du att flyga kan du göra det från Stockholm Arlanda, Landvetter i Göteborg och Kastrup i Köpenhamn. Härifrån kan du sedan ta dig till en rad stora städer världen över, när du samlat ihop poäng för detta.

När du betalar dina resor med detta kort så ingår en reseförsäkring, något som annars kan kosta en del extra. Där ingår bland annat avbeställningsskydd och ersättning vid missad anslutning med mera. Mer om detta kan du läsa på Marginalens hemsida.

 

ansök marginalen traveller

Fakta Marginalen Traveller

  • Årsavgift 375 kronor.
  • Resebonus på alla köp med kortet.
  • Reseförsäkring ingår.
  • Rörlig ränta kredit 16,9%.
  • Upp till 54 dagars räntefri kredit.
  • Kreditutrymme 15 000 – 150 000 kronor.