Facebook Twitter
Hem Betalkort Remember more
formats

Remember more

remember more betalkort

  remember more betalkort

Remember more är ett av tre remember betalkort som ges ut och är det exklusivaste i serien och förmodligen ett av Sveriges förmånligaste betalkort.

Bonus på Alla inköp
8 reseförsäkringar ingår
Upp till 1% cash back tillbaka

 
 
 
Något som är väldigt förmånligt med Remember more är att du kan få hela 1% cash back tillbaka på kortkontot på allt du handlar! Många betalkort ger bonus på specifika varor, men här får du pengar som du kan använda till vad du vill. Förutom detta så är more kortet laddat med hela 8 förmånliga reseförsäkringar samt 3 övriga valbara försäkringar.

Även om kortet är fullt med förmåner och saker som ingår så är årsavgiften endast 295 kronor. Första året så får du prova kortet utan att betala denna årsavgift!

 

Så fungerar Remember more

Precis som de två andra Remember korten så är Remember more ett kombinerat betal- och kreditkort.

Kortet är ett MasterCard och går att handla med över hela världen, i butiker och på nätet. När du betalar med kortet så dras inte pengar på en gång, utan alla köp du gör under en period samlas ihop och skickas till dig på en faktura i slutet av köpperioden. Det innebär att du en gång i månaden får en faktura på de köp du gjort med kortet.

Nu kan du välja att betala alla köp, alltså hela fakturans summa på en gång. Då fungerar kortet som ett vanligt betalkort och du betalar inga extra avgifter.

Om du någon månad vill skjuta upp alla köp eller delar av fakturan så går det också bra. Då utnyttjar du krediten på kortet och betalar då ränta på den summa du väljer att skjuta upp. Det är alltså helt frivilligt om du vill utnyttja kreditkorts funktionen eller inte.

Remember more är med andra ord ett väldigt flexibelt sätt att betala på och varje gång en faktura kommer på dina inköp du gjort kan du välja om du vill betala allt på en gång eller skjuta upp en viss del och då betala ränta. Du väljer alltså helt själv och du har upp till hela 56 dagars räntefri kredit på dig, alltså tid att betala dina inköp innan du måste betala ränta på krediten.

 

Bonusar och förmåner

Alla Remember korten kommer med en mängd förmånliga försäkringar. Remember more ger dessutom en rad andra fördelar som vi tänkte skriva om här.

För varje krona du handlar för med ditt kort får du en bonuspoäng. Poängen kan sedan bytas mot så kallad cash back, där du kan få hela 1% tillbaka till ditt kortkonto på allt du handlar. Därför är det fördelaktigt att göra alla dina inköp så som bensin, mat och så vidare på ditt Remember more.

Ett exklusivt resepaket ingår som innehåller hela åtta reserelaterade försäkringar. Dessa försäkringar innefattar:
 

 • Avbeställningsskydd
 • Bagageförsening
 • Försening färdmedel
 • Missad avresa
 • Nödbiljetter
 • Nödkontanter
 • Olycksfall
 • Självriskskydd

 
Du kan läsa mer om omfattningen och villkor för dessa på Remembers hemsida.

Utöver reseförsäkringarna så ingår även 3 valbara försäkringar, där du väljer helt själv från Remembers övriga försäkringar. Du kan även koppla flera av dessa till ditt kort för 70 kronor per extra försäkring och år.

Summerar vi detta så blir det alltså hela 11 försäkringar som ingår i Remember more betalkortet.

Det är ingen tvekan om att Remember more är ett av de förmånligaste betalkorten som finns på marknaden i Sverige idag. Detta utan att årsavgiften är särskilt högre än andra kort. Du ansöker om kortet genom att klicka på ansök knappen varav du då kommer till Remembers sida.

 

Fakta Remember more

 • Ingen årsavgift första året (Annars 295 kr/år).
 • Bonus på alla inköp.
 • Upp till 56 dagars räntefri kredit.
 • Upp till 1% cash back.
 • Totalt 11 försäkringar ingår.
 • Årsränta 16,24%, rörlig.
 • Möjlighet till räntefri delbetalning.