Remember more

remember more kreditkort 1% Bonus på alla köp!
Flera försäkringar ingår
Första året utan årsavgift
Ansök
Årsavgift 0 kr första året
(295 kr/år)
Kredit Upp till 100 000 kr
Räntefritt Upp till 56 dagar
Ränta 16,24 %

Remember more är ett av två remember kort (fanns tidigare 3 st) som ges ut och är det exklusivaste i serien och förmodligen ett av Sveriges förmånligaste kreditkort.

Något som är väldigt förmånligt med Remember more är att du kan få hela 1% cash back tillbaka på kortkontot på allt du handlar! Många betalkort ger bonus på specifika varor, men här får du pengar som du kan använda till vad du vill. Förutom detta så är more kortet laddat med hela 8 förmånliga reseförsäkringar samt 3 övriga valbara försäkringar.

Även om kortet är fullt med förmåner och saker som ingår så är årsavgiften endast 295 kronor. Första året så får du prova kortet utan att betala denna årsavgift!

Trots årsavgiften på 295 kr vilket givetvis är en nackdel mot konkurrenterna, så gör cash back bonusen om 1% på allt du köper med kortet att du snabbt har möjlighet att tjäna på kortet jämfört med konkurrenter som kanske har lägre eller ingen årsavgift men samtidigt lägre bonus.

 

Så fungerar Remember more

Precis som de två andra Remember korten så är Remember more ett kombinerat betal- och kreditkort.

Kortet är ett MasterCard och går att handla med över hela världen, i butiker och på nätet. När du betalar med kortet så dras inte pengar på en gång, utan alla köp du gör under en period samlas ihop och skickas till dig på en faktura i slutet av köpperioden. Det innebär att du en gång i månaden får en faktura på de köp du gjort med kortet.

Nu kan du välja att betala alla köp, alltså hela fakturans summa på en gång. Då fungerar kortet som ett vanligt betalkort och du betalar ingen ränta på beloppet.

Om du någon månad vill skjuta upp delar av fakturan så går det också bra. Du betalar då ränta på beloppet utanför tiden för räntefri kredit.

Remember more är med andra ord ett väldigt flexibelt sätt att betala på och varje gång en faktura kommer på dina inköp du gjort kan du välja om du vill betala allt på en gång eller skjuta upp en viss del och då betala ränta. Du väljer alltså helt själv och du har upp till hela 56 dagars räntefri kredit på dig, alltså tid att betala dina inköp innan du måste betala ränta på krediten.

 

Bonusar och förmåner

Alla Remember korten kommer med en mängd förmånliga försäkringar. Remember more ger dessutom en rad andra fördelar som vi tänkte skriva om här.

Bonus på Alla inköp
8 reseförsäkringar ingår
Upp till 1% cash back tillbaka

För varje krona du handlar för med ditt kort får du en bonuspoäng. Poängen kan sedan bytas mot så kallad cash back, där du kan få hela 1% tillbaka till ditt kortkonto på allt du handlar. Därför är det fördelaktigt att göra alla dina inköp så som bensin, mat och så vidare på ditt Remember more.

Ett exklusivt resepaket ingår som innehåller hela åtta reserelaterade försäkringar. Dessa försäkringar innefattar:
 

  • Avbeställningsskydd
  • Bagageförsening
  • Försening färdmedel
  • Missad avresa
  • Nödbiljetter
  • Nödkontanter
  • Olycksfall
  • Självriskskydd

 
Du kan läsa mer om omfattningen och villkor för dessa på Remembers hemsida.

Utöver reseförsäkringarna så ingår även 3 valbara försäkringar, där du väljer helt själv från Remembers övriga försäkringar. Du kan även koppla flera av dessa till ditt kort för 70 kronor per extra försäkring och år.

Summerar vi detta så blir det alltså hela 11 försäkringar som ingår i Remember more kortet.

Det är ingen tvekan om att Remember more är ett av de förmånligaste betalkorten som finns på marknaden i Sverige idag. Detta utan att årsavgiften är särskilt högre än andra kort. Du ansöker om kortet genom att klicka på ansök knappen här på sidan.

 

Fakta Remember more

remember more kreditkort 1% Bonus på alla köp!
Flera försäkringar ingår
Första året utan årsavgift
Ansök
Årsavgift 0 kr första året
(295 kr/år)
Korttyp Mastercard
Kredit Upp till 100 000 kr
Räntefritt Upp till 56 dagar
Ränta 16,24 %
Effektiv ränta 13,78 %
Uttagsavgift 3,00 %, minst 35 kr
Bonus & Förmåner Vi rankar Remember more som ett av marknadens förmånligaste kort. Skulle årsavgiften vara 0 kr utöver första året så skulle det vara ohotad etta. Du får med kortet 1% i cash back på allt du handlar. Räknar du därmed in både mat, bränsle och resor så har du snabbt passerat årsavgiften och kan tjäna på bonusen. Utöver denna bonus så ingår även en rad försäkringar, inte minst när du betalar dina resor med kortet. Därmer är Remember more även ett toppval när det kommer till resekort.