Sveriges Bästa Kreditkort 2013

bästa betalkort 2013Då tänkte vi kora Sveriges Bästa Betalkort och kreditkort. Observera att detta inte är en officiell tävling, utan kortet vi utser är det kort vi på Betalkorten.se tycker är förmånligast just nu! Det är med andra ord vår personliga åsikt och ska inte ses som fakta.

Hur som helst, åter till Sveriges bästa kort 2013.

 

Det kort som vi utser är Remember more kortet!

 

 

 

Sveriges Bästa Kreditkort och Betalkort 2013

Det här är ett kort som ingår i remember serien, där totalt tre olika kort går att välja mellan.

Vi anser att följande saker motiverar att remember more just nu är Sveriges förmånligaste betalkort och kreditkort.

 

  • Remember more är i grunden laddat med en rad förmåner. För varje krona du handlar för på kortet får du en poäng. Poängen kan sedan lösas in och du kan få upp till 1% cashback tillbaka på ditt kortkonto. Med andra ord kan du sedan köpa vad du vill för din cashback. Tittar man på många andra betalkort idag så får du specifika bonusar som endast går att använda för specifika ändamål så som resor och mat. Här kan du köpa vad du vill för cashbacken.

 

  • Kortet är laddat med en rad förmånliga försäkringar. Dels så får du remember more resepaketet som innehåller 8 reserelaterade försäkringar. Det är med andra ord en bra idé att betala dina resor med detta kort. Utöver det så ingår 3 övriga försäkringar som du väljer själv från ett urval av försäkringar. Summerar du detta så får du hela 11 försäkringar som ingår i årsavgiften för ett remember more kort.

 

  • Även fast kortet har en mängd med förmåner och försäkringar kopplat till sig så skulle man kunna tro att årsavgiften är väldigt hög. Så är inte fallet. Kortet kostar 295 kr per år, efter att du första året får kortet utan avgift med tanke på att remember bjuder på årsavgifter första året. Kikar du på några av storbankernas betalkort så kostar dessa ofta runt 250 kronor eller mer varje år, utan att de erbjuder likvärdiga förmåner.

 

Remember more är alltså ett kombinerat betalkort och kreditkort som kostar 295 kronor per år och erbjuder både förmånlig bonus och ett gäng försäkringar. Just därför anser vi på Betalkorten.se att detta just nu är Sveriges förmånligaste kort!

 

Här kan du läsa mer och ansöka om ett remember more.