Sveriges Bästa Betalkort 2015

sveriges bästa betalkort 2015Gör du också majoriteten av dina köp med ett kort? I så fall är du inte ensam och allt mer statistik visar att vi går mot ett mer kontantlöst samhälle där kort utgör det enklaste och smidigaste sättet att betala. Förmodligen har du idag ett eller ett par betalkort från din storbank eller kanske via mataffären.

Eftersom det snart är nytt år tänkte vi det kunde vara intressant att återigen gå igenom många av de populäraste betalkorten som finns idag och utse Sveriges bästa betalkort för 2015 enligt oss här på betalkorten.se.

För år 2015 anser vi att Remember more kortet fortfarande är ohotat på tronen. Här under kan du läsa vår motivering.

 

Vad erbjuder ett bra betalkort

Vad ska då ett bra betalkort erbjuda och därför vara värdig att kallas det bästa kortet just nu? Ja det handlar ju delvis om vilka köpvanor du har så som att resa eller att få rabatt på bränsle. Därför kan vissa kort passa dig bättre än andra.

Det som däremot gör att Remember more sticker ut är att de ger 1% tillbaka i cashback på Allt du handlar. Detta fungerar så att för varje krona du handlar för så får du en poäng och dessa poäng kan du sedan växla in mot pengar som sätts in på ditt kortkonto.

Väldigt smidigt tycker vi och då spelar det ingen roll om du vill köpa resor för pengarna eller handla billigare mat, för med Remember more så väljer du helt själv!

 

Motivering Bästa Betalkortet 2015

För att sammanfatta och motivera varför Remeber more återigen tar hem förstaplatsen så är det för att:

 

  • Varje gång du betalar med ditt Remember more så får du 1% tillbaka i form av Cashback. Du kan se det som att du får rabatt bara genom att betala med detta kort. Väldigt förmånligt anser vi.  

 

  • Remember more är även perfekt för dig att betala resan med. Det ingår nämligen hela 8 reseföräkringar när du betalar din resa med kortet. Inte helt fel att få ersättning när bagaget är sent eller nödkontanter om det skulle behövas. Läs mer på Remembers hemsida vilka regler som gäller för respektive försäkring.

 

  • Utöver de 8 reseförsäkringarna som ingår, så ingår även 3 valfria försäkringar som du själv väljer till. Totalt får du alltså 11 försäkringar med detta kort.

 

Remember more kortet är alltså laddat med en rad förmåner och bonusar. Då kanske du genast tänker att kortet är väldigt dyrt att äga varje år. Men så är inte fallet.

Första året så är årsavgiften gratis! Åren därefter så betalar man en avgift på 295 kr per år vilket är likvärdigt många av storbankernas betalkort som inte är i närheten av lika förmånliga som detta kort.

Sveriges förmånligaste och i vår mening bästa betalkort för 2015 är alltså Remember more.

 

Här kan du läsa mer och ansöka om ett remember more kort.