Facebook Twitter
Hem Om oss

Om oss

Betalkorten.se är en oberoende sida där du kan jämföra olika betal- och kreditkort som erbjuds på marknaden idag. Många är vana med att få ett betalkort via sin traditionella bank då det länge var enda alternativet. Idag finns det betydligt fler aktörer som erbjuder betal- och kreditkort på marknaden med förmåner och bonusar som kanske passar dig bättre än vad din banks kort gör.

Vår förhoppning är att du som vill skaffa ett betalkort kan använda sidan för att jämföra några av de populära alternativ som finns idag. Framförallt för att se vilka typer av bonusar och förmåner som följer med olika kort, så att du därmed kan hitta ett kort som passar just dig.

Många gånger kan ett kort vara fördelaktigt för olika typer av köpvanor. Reser du exempelvis mycket är det kanske intressant att skaffa ett kort som ger rabatter på just resor. Handlar du din mat på ICA affärer så kan ICAs kort vara en fördel att använda.

Utöver att jämföra olika kort skriver vi även en rad användbara artiklar som på ett eller annat sätt rör kort och betalning med kort. Under kategorin blogg hittar du exempelvis massvis med användbara tips och artiklar.

Observera att vi alltså inte har någon koppling till någon av kortens utgivare. Vi samlar endast ihop information och försöker göra det enklare för dig att hitta i kortdjungeln. Därför bör du vända dig direkt till kortens utgivare ifall du har frågor som rör deras kort.

Har du allmänna frågor om betalkort får du gärna kontakta oss direkt. Det gör du enklast via formuläret som du hittar på kontaktsidan.