Om oss

Betalkorten.se är en oberoende sida där vi jämför kreditkort av olika slag som erbjuds på marknaden idag. Många är vana med att få ett kort via sin traditionella bank då det länge var enda alternativet. Idag finns det betydligt fler aktörer som erbjuder betal- och kreditkort på marknaden med förmåner och bonusar som kanske passar dig bättre än vad din banks kort gör.

Vår förhoppning är att du som vill skaffa ett betal- eller kreditkort kan använda sidan för att jämföra några av de populära alternativ som finns idag. Framförallt för att se vilka typer av bonusar och förmåner som följer med olika kort, så att du därmed kan hitta ett kort som passar just dig.

Genom att jämföra kort inom samma kategori, exempelvis resekort eller bensinkort så får du en snabb överblick av vad som skiljer dessa kort åt. Då blir det även lättare för dig att hitta ett kort som passar just dig och dina behov bäst.

Många gånger kan ett kort vara fördelaktigt för olika typer av köpvanor. Reser du exempelvis mycket är det kanske intressant att skaffa ett kort som ger rabatter på just resor. Handlar du din mat på ICA affärer så kan ICAs kort vara en fördel att använda. Vi har delat upp sidan så du enklare ska kunna jämföra exempelvis resekort om du gillar att resa mycket eller bensinkort när du vill ha ett kort som ger rabatt på drivmedel.

Utöver att jämföra olika kort skriver vi även en rad användbara artiklar som på ett eller annat sätt rör kort och betalning med kort. Under kategorin nyheter hittar du exempelvis massvis med användbara tips och artiklar.

Observera att vi alltså inte har någon direkt koppling till någon av kortens utgivare. Vi samlar endast ihop information och försöker göra det enklare för dig att hitta i kortdjungeln. Detta innebär att du inte ansöker om något kort direkt här på sidan, utan hänvisas antingen direkt till kortutgivaren eller någon tredje part som har hand om ansökningen.

Har du frågor som rör dina nuvarande kort ska du därför vända dig direkt till kortens utgivare.

Har du allmänna frågor om betalkort får du gärna kontakta oss direkt. Det gör du enklast via formuläret som du hittar på kontaktsidan.