Facebook Twitter
Hem Betalkort Marginalen Gold
formats

Marginalen Gold

ica bankkort plus

  ica bankkort plus

Är du ute efter det där lilla extra och vill sätta lite guldkant på tillvaron? I så fall kan Marginalen Gold vara kortet för dig!
 

Rabatt på restauranger och hotell
Allriskförsäkring ingår
Prisgaranti och nyckelservice

 
 

Detta är ett kombinerat betalkort med kreditkort där du får upp till 54 dagars räntefri kredit, precis som Marginalen Classic vilket är en bantad variant på detta kort.

Utöver att du alltså kan handla precis som vilket betalkort som helst så erbjuder Marginalen Gold rabatter på både restauranger och hotell. Mer om detta kan du läsa lite längre ner.

 

Så fungerar Marginalen Gold

Marginalen Gold är alltså ett kombinerat betalkort med möjlighet att koppla kredit till. Här erbjuds ett kreditutrymme på mellan 15 000 – 200 000 kronor. Den rörliga räntan för detta kort hamnar på 16,9%, om man väljer att använda kortet som ett kreditkort.

Om du endast använder kortet som ett betalkort, alltså betalar dina räkningar i tid, inom ramarna för villkoren och den räntefria krediten, vilket är hela 54 dagar, betalar man alltså ingen ränta på det använda beloppet.

Till skillnad mot Marginalens Classic kort så betalar man här en årsavgift på 195 kronor per år. Men tänker man på alla de förmåner och bonusar som ingår, så kommer detta förhoppningsvis betala igen sig.

Du har även här möjlighet att koppla extrakort till kontot. Detta betalar man en avgift om 50 kronor per kort och år. En väldigt smidig fördel om man är flera som kommer behöva använda kortet.

Uttag i bankomat betalar man 35 kronor för, vilket kan vara värt att observera. Men då kortet accepteras på alla ställen där VISA tas emot, vilket är på flera miljoner inköpsställen världen över, lär man knappast behöva ta ut några pengar.

 

Förmåner och bonusar

Det kanske mest spektakulära med Marginalen Gold Visa kort är de förmåner man får med kortet. Du kan som kortinnehavare få 15% rabatt på ca 500 restauranger i Europa.

På samma sätt kan du med kortet få upp till 60% rabatt på runt 100 000 hotell. Och detta över hela världen! Detta blir verklighet tack vare att Marginalen Bank har ett samarbete med Jade.

Detta är två av förmånerna som säkerligen bidragit till att Marginalen Gold Visa har blivit så populärt som det är idag.

Om du väljer att betala evenemang på kortet får du automatiskt avbeställningsskydd.

Om du skulle tappa bort dina nycklar till bilen eller hemmet blir detta inget problem om du har ett Marginalen Gold. Du får då nämligen kostnadsfri låssmed samt att försäkringen täcker låsbyte samt nya nycklar upp till hela 2000 kronor!

Du får även prisgaranti när du köpt en vara med Marginalen Gold kortet. Så hittar du sedan ett lägre ordinarie pris i Sverige har du prisgaranti med detta kort (varans inköpspris måste vara minst 1000 kronor, varav en ersättning på maximalt 2000 kronor lämnas).

Med Marginalen Gold får du en allriskförsäkring för viss hemelektronik samt hushållsmaskiner för upp till 20 000 kronor.
 
marginalen gold

Fakta Marginalen Gold Visa

  • Årsavgift 195 kronor.
  • Rörlig ränta kredit 16,9%.
  • Upp till 54 dagars räntefri kredit.
  • Kreditutrymme 15 000 – 200 000 kronor.
  • Rabatt på restauranger och hotell.
  • Kostnadsfri låssmed.
  • Samt flera andra bonusar!