Marginalen Gold

Marginalen Gold kreditkortTvå betalningsfria månader per år
Prisgaranti
Återbäringsprogram
4 stjärnorAnsök
Årsavgift0 kr första året
(195 kr/år)
KreditUpp till 100 000 kr
RäntefrittUpp till 50 dagar
Ränta16,90 %

Är du ute efter det där lilla extra och vill sätta lite guldkant på tillvaron? I så fall kan Marginalen Gold vara kortet för dig!

Detta är ett kombinerat betalkort med kreditkort där du får upp till 50 dagars räntefri kredit.

Utöver att du alltså kan handla precis som vilket betalkort som helst så erbjuder Marginalen Gold rabatter på både restauranger och hotell. Mer om detta kan du läsa lite längre ner.

Så fungerar Marginalen Gold

Marginalen Gold är alltså ett kombinerat betalkort och kreditkort. Här erbjuds ett kreditutrymme på upp till 100 000 kr. Den rörliga räntan för detta kort hamnar på 16,9%.

Om du endast använder kortet som ett betalkort, alltså betalar dina räkningar i tid, inom ramarna för villkoren och den räntefria krediten, vilket är upp till 50 dagar, betalar man alltså ingen ränta på det använda beloppet.

För detta kort betalar man en årsavgift på 195 kronor per år. Men tänker man på alla de förmåner och bonusar som ingår, så kommer detta förhoppningsvis betala igen sig.

Du har även här möjlighet att koppla extrakort till kontot. Detta betalar man en avgift om 50 kronor per kort och år. En väldigt smidig fördel om man är flera som kommer behöva använda kortet.

Uttagsavgiften är 3% och minst 35 kronor, vilket kan vara värt att observera. Men då kortet accepteras på alla ställen där VISA tas emot, vilket är på flera miljoner inköpsställen världen över, lär man knappast behöva ta ut några pengar.

Förmåner och bonusar

Det kanske mest spektakulära med Marginalen Gold VISA kort är de förmåner man får med kortet.

Rabatt på över 200 webbutiker
Allriskförsäkring ingår
Avbeställningsskydd vid resa

På samma sätt kan du med kortet få återbäring när du handlar i de anslutna butikerna till deras bonussystem.

Detta är några av förmånerna som säkerligen bidragit till att Marginalen Gold Visa har blivit så populärt som det är idag.

Om du väljer att betala evenemang på kortet får du automatiskt avbeställningsskydd.

Du får även prisgaranti när du köpt en vara med Marginalen Gold kortet. Så hittar du sedan ett lägre ordinarie pris i Sverige har du prisgaranti med detta kort (varans inköpspris måste vara minst 1000 kronor, varav en ersättning på maximalt 2000 kronor lämnas).

Med Marginalen Gold får du en allriskförsäkring för viss hemelektronik samt hushållsmaskiner för upp till 20 000 kronor.

Fakta Marginalen Gold Visa

Marginalen Gold kreditkortTvå betalningsfria månader per år
Prisgaranti
Återbäringsprogram
4 stjärnorAnsök
Årsavgift0 kr första året (195 kr/år)
KorttypVISA
KreditUpp till 100 000 kr
RäntefrittUpp till 50 dagar
Ränta16,90 %
Effektiv ränta17,73 %
Uttagsavgift3 %, lägst 35 kr
Bonus & FörmånerMarginalen Gold är ett förmånligt kort för dig som handlar mycket online. Detta tack vare rabattsystemet som erbjuder rabatt i över 200 webbutiker.

Flertalet försäkringar ingår också.