Remember flex

Re:member FlexIngen årsavgift
Individuell ränta
Rabatt i över 250 webbutiker
5 stjärnorAnsök
Årsavgift0 kr
KreditUpp till 100 000 kr
RäntefrittUpp till 56 dagar
Ränta9,74 % – 24,74 %

Remember flex är ett förmånligt betalkort från Remember som är precis vad det heter – väldigt flexibelt!

Du betalar ingen årsavgift, räntan på kredit om man vill utnyttja det sätts individuellt och du har möjlighet att välja till någon av Remembers 12 försäkringar, precis så som du vill ha det. Försäkringarna kostar 70 kronor per styck och år.

Så fungerar Remember flex

Remember flex kortet fungerar precis som Remembers övriga kort, som ett kombinerat betalkort med kreditkort. Med andra ord väljer du helt själv hur du vill använda kortet.

Alla köp som du gör med Remember flex kortet samlas ihop och faktureras till dig i slutet på varje månad. Med Remembers kort har man sedan 56 dagars räntefri kredit, vilket innebär att du kan välja att betala allt på en gång inom ramen för räntefri kredit. Kortet fungerar då som ett vanligt betalkort och inga extra räntekostnader tillkommer.

Om du någon månad vill skjuta upp hela eller delar av de köp du gjort så går även det bra. Då utnyttjar du kredit på den del du skjuter upp varav du betalar ränta på beloppet.

Något som är unikt med Remember flex kortet är att räntan sätts individuellt när du ansöker om kortet. Därför kan den rörliga räntan bli så låg som 9.74%.

Bonusar och förmåner

Precis som övriga Remember korten så har du en rad möjligheter till förmånliga försäkringar med Remember flex. Den stora skillnaden med flex kortet är att du inte betalar någon årsavgift och att kortet inte har några försäkringar i grunden. Istället får du välja helt fritt vilka försäkringar du vill koppla till kortet för 70 kronor per försäkring och år.

Individuell ränta
Välj till försäkringar
Ingen årsavgift

För Remember flex kortet så sätts krediträntan helt individuellt när du ansöker om kortet. Detta baserar på en kreditprövning man gör. Det innebär att du kan få en ränta inom spannet 9.74% – 24.74%. Det finns alltså möjlighet att få betydligt lägre ränta än övriga kort om man har ekonomi för det.

Du kan koppla hur många försäkringar du vill till kortet från någon av Remembers 12 försäkringar. De försäkringar du kan välja mellan är:
 

 • Aktivitetsskydd
 • Avbeställningsskydd
 • Evenemangsskydd
 • Försening
 • Köpskydd
 • Missad avresa
 • Nyckelservice
 • Nödbiljetter
 • Nödkontanter
 • Olycksfallsskada
 • Prisgaranti
 • Självriskskydd

 
Du kan läsa mer om omfattningen och innebörden av dessa försäkringar på Remembers hemsida.

Remember flex är ett förmånligt kombinerat betal- med kreditkort som är anpassningsbart efter dina egna villkor. Du kan här skräddarsy ett kort med försäkringar som passar dig och en ränta som är sätts individuellt. Att kortet dessutom inte har någon årsavgift är väldigt positivt.

Fakta Remember flex

Re:member FlexIngen årsavgift
Individuell ränta
Rabatt i över 250 webbutiker
5 stjärnorAnsök
Årsavgift0 kr
KorttypMastercard
KreditUpp till 100 000 kr
RäntefrittUpp till 56 dagar
Ränta9,74 % – 24,74 %
Effektiv ränta*14,67 %
Uttagsavgift3,00 %, minst 35 kr
Bonus & FörmånerRemember flex är fördelaktigt med tanke på att det inte har någon årsavgift. Även om du inte får någon direkt cashback bonus så erbjuds rabatt i över 250 webbutiker.

*Årsräntan sätts individuellt i spannet 9,74%- 24,74%. Den effektiva räntan som anges 14,67 % (med e-faktura) är beräknad vid utnyttjad kredit på 20 000 kr. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 % och att räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag.