Remember erbjuder idag två olika kreditkort. Bakom varumärket finns EnterCard som är ett samarbete mellan Swedbank och brittiska banken Barclays Bank. Remember korten är förmodligen några av Sveriges förmånligaste betalkort som finns idag. Här kan du jämföra remembers kort så du enklare ser vilket kort som passar dig bäst.

 

Jämför remember korten

re:memberre:member flexre:member more
jämför remember betalkort remember flex remember betalkort
AnsökAnsökAnsökAnsök
ÅrsavgiftUtgått0 kr 0 kr första året
(295 kr/år)
Förmåner

3 valfria Försäkringar
Välj VISA eller MasterCard
56 dagars räntefri kredit

Individuell ränta
Ingen årsavgift
56 dagars räntefri kredit

1% bonus alla inköp
11 Försäkringar ingår
56 dagars räntefri kredit

TypUtgåttMasterCardMasterCard
KreditUtgåttUpp till 100 000 krUpp till 100 000 kr
RecensionRememberRemember flexRemember more
Ansök

 

Så fungerar remember korten

Det som gör remember korten så fördelaktiga är att du väljer helt själv hur du vill använda kortet. Precis som du säkert är van med så kan du betala med ditt remember kort i butiker över hela världen samt säkert på nätet.

Det stora skillnaden är att pengarna inte dras på en gång när du gör ett köp, utan samlas istället tillsammans med alla köp under viss period och skickas till dig som en faktura. Du kan nu välja att betala alla dina köp, alltså hela fakturans belopp på en gång inom ramen för räntefri kredit. Korten fungerar då som ett betalkort och du betalar ingen ränta.

Du har samtidigt möjlighet att skjuta upp hela eller delar av den totala summan av dina köp. Du betalar då ränta på det uppskjutna beloppet.

Som tredje alternativ finns det även möjlighet till räntefri delbetalning. Mer om detta hittar du på remembers hemsida.

 

Varför välja ett remember kort

Varför ska du då välja ett remember kort framför andra betalkort?

Remember korten är väldigt förmånliga utan att de kostar mer än vad de flesta storbankernas betalkort kostar per år. Beroende på vilket av korten du väljer ingår eller finns möjlighet att koppla förmånliga försäkringar till ditt kort.

Väljer du exempelvis remember more kortet så ingår hela 11 försäkringar, där 8 av dessa är reserelaterade och perfekt att ha när man reser. Utöver det så kan du till alla kort välja till så många du vill av remembers försäkringar för 70 kronor per försäkring och år, utöver de som redan ingår med respektive kort.

Detta är en stor fördel jämfört med många andra kort på marknaden. Men det finns en rad andra finesser också. Tar vi remember more som exempel igen så får du där hela 1% i bonuspoäng på alla dina köp. Denna bonus kan du sedan få som cash back insatt på ditt kortkonto. Väldigt förmånligt.

För att summera det hela så erbjuder remember två förmånliga kort med en rad möjligheter att anpassa kortet efter dina behov. Som sagt så är det förmodligen de förmånligaste korten i Sverige.

Läs gärna recensionerna för respektive kort där du även kan gå till sidan för att ansöka om ett kort.

 

Så Ansöker Du om ett remember kort

Det är väldigt enkelt att ansöka om ett remember kort. Här beskriver vi hur det går till.

1. Klicka här för att komma till ansökningsformuläret.
2. Här kan du läsa mer om korten och välja vilket av korten du vill ansöka om.
3. Nu får du fylla i ett formulär med dina uppgifter.
4. När formuläret är ifyllt får du möjlighet att välja till extra försäkringar. För vissa kort ingår tre försäkringar i årsavgiften (Alla utom flex).
5. Nu ska du skriva under ansökan. Enklast gör du detta via e-legitimation. Det är även det snabbaste alternativet. Annars kan du välja att få ansökan hemskickad till dig. Du får då skriva under och skicka tillbaka den.
6. Om du godkänns tar det några dagar varav du sedan får ett kort skickat till dig. Kom ihåg att det går att koppla ett extra kort till samma konto ifall ni är flera i hushållet som ska använda kortet.