Betalkort och rabatter

Vi pratar ofta om vikten av att använda rätt typ av betalkort eller kreditkort för olika typer av köp, just för att kunna spara så mycket pengar som möjligt och erhålla bonusar. Detta är verkligen något som kan betala sig väl i längden, om man hela tiden ser till att använda det kort som ger mest förmåner. Fördelen idag är att det är sådan stor konkurrens på kortmarknaden att de bonusar som erhålls bara blir mer och mer förmånliga för oss konsumenter. Idag tänkte vi även prata om en till dimension när det kommer till att optimera vad du betalar för olika saker, nämligen att använda rabattkoder. Idag kan du med hjälp av en enkel kod få flera procent rabatt på olika saker på nätet, något som innebär att du får rabatt först och sedan en bonus när du betalar med kortet.

När fler och fler varor och produkter letar sig ut på nätet så ökar även andelen rabattkoder och erbjudanden som du kan ta del av. Därför är det bra med en samlingssida som rabatterat, där du hittar allt ifrån byggprodukter till apoteksvaror på en och samma sida. Många gånger kör även butikerna fördelaktiga kampanjer i samband med storhelger eller liknande, där du har möjlighet att få riktigt bra pris med rätt kod.

Genom att kombinera rabattkoder med rätt typ av betalkort kan du bokstavligt talat spara tusenlappar i kostnader varje år. Något vi tycker är riktigt bra om värt att lägga några timmar per år genom lite enkel jämförelse samt undersökande om rabattkod är tillgänglig.

Något som inte heller är allt för ovanligt är att rabattkoden kommer i form av fri frakt eller liknande, något som kan spara dig många kronor om du handlar större produkter där frakten är en betydande summa.

För att summera dagens inlägg så ska du se över om det finns någon rabattkod tillgänglig och sedan se till att betala med rätt typ av kort för maximal bonus.